Metallico

Hallå hej! Hur går det med alla garner? undrar ni och här kommer svaret. Jag har beställt mer, så klart, jag kan inte hålla mej. Denna gång blev det ett metallico från Hobbii. Det glänser som vore det av metall, vilket man ju kan gissa av namnet. Mjukt och fluffigt. 70% polyamid, 21% akryl och 9% merinoull.

Så vad gör man med ett sånt garn? Ja, jag har tänkt sticka eller virka en pläd med harlequin-rutor. Okej, och var har jag blått nånstans, så att den passar i inredningen? Nja, jag har ju inte det för tillfället, bara en marinblå fleecefilt med vita stjärnor och text, men jag gillar blått mer och mer och tänkte att detta är ett bra sätt att införa lite mer av det. Och jag tycker det är sååå snyggt med blått och brunt ihop.
Jag gillar ju färg överlag, men har kommit fram till att jag föredrar lite mer neutralt i väggar och möblemang, men sen vill jag ha färger i inredningsdetaljerna, så som kuddar och filtar o dylikt.

Jag tror det blir jättesnyggt med denna glänsande skapelse i  soffan. Varm också. Vet inte om jag ska ha de rosa nyanserna, det får vi se, annars får jag hitta på att göra nåt annat av dem. Kanske ett par disco-sockor? 

…nej, det är inte det enda nya garnet, jag har allt beställt mer, men det visar jag annan dag… 

Leave a Reply