Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag och nu har vi äntligen påskledigt. Så himla skönt!
Jag har inte mycket påskpynt, men lite har jag tagit fram. Några ägg i murgrönan och gula ljus. Jag har gula blockljus också på tv-bänken som jag ska elda nu under påsken, sen blir det inte så mycket mer tända ljus, för det är alldeles för ljust fram till läggdags, så det är som ingen idé. Den lilla orange hönan har också fått komma fram, har inga bilder på det dock. Men det är samma gamla höna som jag alltid har till påsk så det är bara att kolla gamla inlägg ifall det är nån som blir nyfiken.

Planen var att jag skulle sitta och pyssla med lera och göra egna hönor och ägg och påskharar och allt vad man nu brukar ha till påsk, men det sket sej som vanligt med mina planer. Jag får ta det en annan dag. Kanske imorgon…kanske påskafton…jag menar, det är ju inte för sent, det får ju inte stå framme så länge bara. Men vi får se, jag har iallafall lera och det som behövs så det är bara att sätta igång.

Jag har tränat alldeles för en stund sen. Skulle egentligen se Wahlgrens värld, men hade inte tränat och det kommer först. Det är en kvinna från Australien som har träningsvideor som passar mej, som inte gillar att kräla på golvet eftersom jag tycker det är jobbigt att ta mej ner och upp p.g.a min förjordade värk, så jag har sparat alla videor som har upprätt träning. Riktigt bra är de. En halvtimmes genomgång för hela kroppen.

Valle mår fortsatt finfint. Han är så busig. Nu när solen tittar in och man sitter med mobilen så gör den solkatter på väggen som rör sej hit och dit, och han blir alldeles galen, precis som när han var yngre.

Hans ögon blir stora som tefat när han får syn på solkatterna. Då ser han ut så här.
Hur söt?

…nu ska jag gå och se Wahlgrens värld…tur jag kan se det när jag vill… 

Ha det bäst alla och ses imorron!

Leave a Reply