Bastard Burgers

Idag, torsdag, kom Håkis till mej runt 12 och vi beställde mat med foodora. Det är så bekvämt när man slipper klä på sej och åka iväg.
Vi valde Bastard Burgers, äntligen skulle jag vilja tillägga, har ju varit nyfiken på deras mat hur länge som helst nu. Jag skrev nånstans i sociala medier att jag undrade om deras vego meny var bra och fick genast till svar av nån random kille att det var de.

Jag var lite skeptisk till att allt var vego, från dressing till ost, men jag tänkte att jag ska ge det en chans, för jag tycker ju om Anammas pizza och den är ju helt vegansk. Och så tog vi sötpotatis fries, för det har vi aldrig smakat heller, med deras egen originaldressing.

Men alltså…wow, wow, wow! Titta på den bara! Den är lika god som den ser ut. Det är den godaste hamburgare jag ätit! Någonsin! Alla kategorier!
Det är dyrt, men detta ska jag ha fler gånger. Nu finns inte några andra hamburgerrestauranger för mej, alla andra är döda…nej, jag skojar, men ska jag ha en med plant beef så blir det på Bastard Burgers. Halloumi funkar ju på andra ställen, jag gillar ju dem på Max tillexempel. Men alltså, ne-eh, jag kan inte smälta hur god den var. Under 700 kcal och jag känner mej inte så där däst som man lätt blir när man ätit ett vanligt mål.
Så jäkla nöjd!

…så glad att det äntligen blev av…nu förstår jag hypen kring Bastard Burgers… 

Det här är inget samarbete. 
Bara min genuina uppfattning.

2 thoughts on “Bastard Burgers

Leave a Reply