Ledig, glad och stolt

Hallå hej hoppsansaaa!!
Vaddå tönt?
Nu är jag hemma och nu är det äntligen semester i dagarna tre som påföljs av en vanlig helg så vi har ledigt i fem dagar. Hur skönt?
Håkis har ett par timmar kvar, sen är han också ledig. Det är solsken och blå himmel idag. Rätt kallt ändå med sina -10°, men hellre det än vädret som komma skall. Det blir snö, snö och åter snö, hör utan att häpna. Men jag har väl ändå inte tänkt ha några utomhusaktiviteter så egentligen gör det väl inte så mycket. Tråkigt bara, för man blir så glad av soligt väder.

Men jag blev glad ändå av ett sms från min chef, som kom alldeles nyss. Nu är ju jag som sagt ledig imorgon, men det spelar ingen roll, jag har inte mycket att grilla när jag inte äter kött, så jag går ju inte miste om nåt. Men kul ändå att de är så nöjda med oss. Jag vet ju vad “mina gubbar” tycker, men det är ju bra om alla får samma betyg. Verkligen toppenbetyg!
Jag får fira det här hemma med nåt gott då. Skål och tack!

…ja, man får vara stolt…vi går mot våren…jo, livet är himla gött ändå… 

One thought on “Ledig, glad och stolt

  1. Vaow, jösses va nice med det betyget, jo blir skönt med några lediga dagar, dom senaste har varit lite täriga

Leave a Reply