Måndagsrapport

Hej hopp! Nu är jag hemma och har jobbat färdigt för idag. Jag sitter här med en kopp kaffe och tre kladdkaka ballerinakex. Så gott! Alla ignorerar mängden kakor, okej?
Innan jag satte mej har jag ringt och bokat tid hos veterinären för provtagning på Valle. Vi behöver kolla upp hans långtidssocker igen och då kan vi även kolla njurvärdena, för han låg ju på gränsen sist vi kollade i höstas så det är bra att se om det blitt bättre eller sämre. Men för att ha nåt att jämföra med fick jag även ringa Lapplands djurklinik, för det var där vi gjorde blodproven i samband med utdragning av tänder, och be dem skicka provsvaren till Djursjukhuset i Gammelstad. Nu fick de inte fram nån journal på Valle, men hon sa att det beror på deras internet, de hade haft problem hela dagen, så hon skulle skicka dem så fort hon kunde. Så då var det ordnat. Känns bra. Jag vet inte om jag inbillar mej, men jag tycker att han verkar dricka lite mer, det är därför jag vill kolla. Och de har lättare att få diabetes när de äter kortison, vilket han ju gör och ska fortsätta med livet ut.

Nu jobbar vi bara imorgon också sen har vi en kort semester, jag och Håkis, så vi är lediga onsdag, torsdag och fredag. Vi ville ta ut det vi hade kvar, den nya semesterperioden börjar ju från och med 1 april, så det var i grevens tid. Vill inte spara semester. Jag tror att jag har mer att ta ut från tidigare år. Jag kan inte komma ihåg att jag tagit ut alla dagar. Det kan hända att jag gjort det och förträngt det, för jag minns verkligen inte, så det måste jag kolla upp.

Såg att löken börjat gro. Ny lök alltså, som är inhandlad för inte så längesen, så det var ju bara att köpa ny.
Synd att de inte får snygga blommor, för då hade man ju haft nån glädje av dem iallafall.
Ja ja, det är smällar man får ta, men nog känner man sej lurad på konfekten.
Man kan ju använda lite av löken iallafall, kanske man skulle göra löksoppa?

…önskar alla en trevlig eftermiddag… 

Leave a Reply