Fössta tossdan i mass

Undrar hur många som har det till rubrik idag?
Men nån massipantåta blire inte här. Jag gick nästan och hoppades på att det skulle vara våffeldagen, men det är ju 25 mars på Maria bebådelsedag, eller vårfrudagen som senare blev våffeldagen för att nån hörde lite fel. Tycker det är så roligt, hahaha.

Nåja, vi får väl ta oss en liten lussebulle dagen till ära och låtsas att det är med massipan.
Jag har kommit hem för runt en timme sen och ska väl vila lite middag innan jag fortsätter dagen. Jag har fått i mej en banan och en kopp kaffe. Ska vänta till Håkis slutar och äter nåt med honom sen. Undrar om man skulle busa lite och göra våfflor ändå? Vi har flera paket med våffelmix. Ja, ni tror väl inte att jag skulle orka ställa mej och göra egen smet, med alla ingredienser som krävs, när det finns så bra mix som ger så goda våfflor. Nej min själ, jag är alldeles för bekväm. Fast vissa saker gör jag ju från grunden, men det är för att det antingen inte finns att köpa eller så är det inte lika bra som hemmagjord. Men våffelsmet har jag inte gjort på en herrans massa år, för jag behöver ju mjölken och äggen och mjölet till annat. Jag orkar väl inte hålla på och dra hem sånt i tid och otid.

Ja, så får det bli…så himla gott!

…fössta tossdan i mass…då blire våfflor i stora lass här i det Paulastinska residenset… 

Leave a Reply