Att man kan ha det så bra

Det bidde våfflor och Håkis åkte glad och mätt hem till sitt. Tänk vad man har det bra när man kan äta nåt så gott precis när man vill. Inte klokt alltså.

Jag har precis kommit ut ur duschen och har pyjamasen på. Tänt lite ljus och ska ta en kopp kaffe och krypa upp i soffan med min stickning och titta på tv, eller kasta ett getöga lite nu och då, för denna stickning kräver min fulla uppmärksamhet så jag lyssnar mer än tittar. Det är så mycket mönster, aviga och räta hit och dit med lite flätstickning däremellan. Man kan inte släppa ögonen från den nå många sekunder. Men snyggt blir det. Så det förslår!
Garnet är Drops Lima, 65% ull och 35% alpacka.
Men när det är Wahlgrens värld släpper jag handarbetet och tittar. Då har de min fulla uppmärksamhet.

…en härlig fössta tossda i mass måste jag säga… 

Leave a Reply