Frön

Jag har ju sagt att jag har beställt en massa frön, säger en massa! För det är jättemycket för att vara jag. Vi ska fixa härliga blomsteroaser i Håkis trädgård. Både fram och bak, det räcker till det, tro mej. Och vi ska göra det ordentligt. Vi ska gräva, täta och fylla med massor av jord och gödsel och plantera ut lite vilt så där, det ska inte vara nån genomtänkt rabatt, det enda som ska vara genomtänkt är storleken på plantorna. Det är många sommarblommor och några perenner så det får vi också ha i åtanke hur vi placerar ut dem. Helst ska det som återkommer varje sommar vara i klunga, så det inte är långa avstånd emellan.
På baksidan tror jag att det bara blir ettåringar. Jag skulle vilja göra en liten kulle med blommor i alla färger och ett litet staket runt, eller mur, vi får se, men nåt fint och roligt ska vi hitta på. Man måste ju försöka piffa till det på hans gård när det ser så eländigt ut i omgivningen. Finns inte längre nåt fint att vila ögonen på så då måste man ordna det.
Det blir nog toppen!

…måste bara möblera om i köket så jag kan ha sådden intill fönstret… 

 

Leave a Reply