Små plättar och soffan Leone

Igår, sent på afton, satt jag och tittade på en YT-film där de stekte plättar och jag blev så sugen och ville också ha, men när jag såg att klockan började närma sej nio så tyckte jag att det var i senaste laget att ställa sej vid spisen och ännu senare äta dem, så jag sa till mej att jag får vänta till i morgon. Jag blev så klart tjurig, för jag skulle inte klara av att titta på denna video när de sitter och smaskar i sej plättar, så då fick jag en glasstrut istället. Det nöjde jag mej med så länge.
Men idag fick jag mina älskade plättar. Direkt när jag och Håkis kom hem ställde jag mej och fixade smet och stekte dem. Jag blev så glad.
…vaddå schizo?

Och glad blev jag också för en annan sak, vi har nämligen varit och tittat på en soffa till Håkis, han har tröttnat på sofföverdragen som inte vill sitta på plats, så vi åkte till MIO, som hade reaspurt, och provsatt en soffa som heter Leone. Den kostar egentligen 17990 kr, men nu var den för halva priset! Det är klart han ska passa på då.
Och det gjorde han! Så nu kommer den om ca 7-8 veckor och det ska bli sååå kul och piffa till där i tv-rummet. Och det bästa är att även jag får ligga och titta på tv. Nu kan vi somna tillsammans i varsin ände. Ingen behöver sitta och avundsjukt iaktta den andra som ligger bekvämt och snarkar. Så härligt!

…den är väldigt lik min, men så mycket skönare och så mycket bättre kvalité… 

2 thoughts on “Små plättar och soffan Leone

Leave a Reply