Blodapelsin

Jag har ätit ganska mycket frukt här på senaste tiden. Jag äter det till lunch. Inte för att det mättar så öronbedövande, men det stillar hungern och jag kan ju äta när jag kommer hem, vilket är ett par timmar senare, så jag klarar mej på det. Oftast har jag äpple och apelsin, eller clementin, men jag har även russin och mandlar, eller tomater. Nåt som är nyttigt och lätt att ta med.

Härförleden tog jag en nätpåse med apelsiner, de är oftast godast och man slipper stå och välja. Man behöver bara kolla att det inte finns med nån dålig frukt.
På jobbet, när jag skar upp apelsinen, såg jag att det var blodapelsin. Åh nej! De som brukar vara så sura! Jag köper aldrig blodapelsin just därav. Men oj vad jag inte kunde ha mer fel. De var sååå goda! Det kanske är den här perioden man ska köpa av dem? Efter jul.

Sen har jag köpt blonda också, efter det, och de är ju också så jäkla söta och fina nu så man skulle kunna stoppa i sej hela påsen med en gång.

Frukt är bra, ät mer frukt!

…sist jag åt blodapelsin var väl när jag var tonåring…tror jag… 

Leave a Reply