Annandag Jul

Annandagen fortsatte det att snöa och det har blivit kallare, -9° C närmare bestämt, men det har inte kommit några mängder, utan bara ett lätt puder som gör allting vitt och vackert och ändå lättframkomligt.
Juldagen tillbringades här i mitt lilla residens. Jag satt och stickade och hade Arne & Carlos som sällskap. Nej, oroa er inte, de var inte här, det är ett par som arbetar med att designa stickmönster och de gör YT-videor där de sitter och babblar om allt möjligt, inte bara stickning, och ibland visar de olika tekniker, ibland har de knitalong, alltså att man stickar nåt mönster de har gjort, tillsammans över nätet…ja allt möjligt har de där och de är hur gulliga som helst, så jag har inte haft folk här, med tanke på Corona, utan betat av några av deras videor som jag inte har sett.
Håkis kom på eftermiddagen och jag lagade Janssons frestelse, som blev god, men lite blöt, hade velat ha den aningen torrare, eller kompaktare kanske man ska säga, men Håkis var så nöjd. Det ska han få till middag idag och jag har kvar av lutfisken så jag äter upp den.
Såå himla gott!
Sen blev det bara en massa soffhäng och tv-tittande. Det var sprutt i Valle, han får sina bus-il fortfarande, om än kortvariga.
Jag skrotade runt i min tomtepyjamas långt in på dagen och när jag till slut gick för att byta om hoppade Valle glatt upp i sängen, som han brukar göra när vi ska gå och lägga oss, och jag skrattade och sa att vi inte ska sova, att jag bara skulle klä på mej, att det fortfarande var dag, men jag förstod piken.

Idag åker jag till ranchen igen. Vi ska käka lurre här, piroger, och sen åker vi iväg.
Återkommer senare!

…ja, vaddå?…det är klart jag pratar med min katt…jag är ju en crazy cat lady… 

Leave a Reply