♫ Sankta Lucia, sanktaaa Luciaaa ♫

Nu är det Luciamorgon, eller jah, Luciaförmiddag, klockan är 09.06 i skrivande stund. Jag tog mej en rekorderlig sovmorgon. Jag bakade ju till sent på kvällen och sen skulle det ju städas undan, så jag kom inte i säng förrän runt 00-snåret nånstans. Så här sitter jag nu med min Lussefrulle. En bulle och två pepparkakor. Man får äta det till frukost när det är Lucia. Det har min mamma sagt. Tror jag. Nån sa det iallafall. Eller är det bara nåt som ekar i mitt eget huvud?
Skit samma, jag säger att man får det. Och det är så gott så det är inte klokt.
Det är inte bara Lucia, det är även tredje advent, så vi ska tända tredje ljuset idag. Jag ska slå på julmusik och städa lite här med. Jag har inte kommit nån vart med det som låg på hallgolvet så jag ska försöka sätta igång med det. Ingen söndagsvila här.
Ha nu en fin Lucia alla  ♥

…och vet ni…det kom lite snö… 

Leave a Reply