Fredag och…


Tjohhoooo!
Idag slutade Håkan samtidigt som jag och vi åkte hem till mitt lilla residens och vilade, åt middag och sen till Bergvikens kioskbutik för att hämta paket till mej. En liten julklapp, för vi har bestämt att inte köpa till varandra i år. Eller kanske mest jag som bestämt, för det är ju nästan som att byta pengar, fast jag får det jag vill ha, för jag gör ju min önskelista som han väljer ur, men det gör inte han till mej, så jag måste hitta på nåt varje år, vilket inte är det lättaste, så jag avsade mej den mödan och tycker att vi kan köpa nåt åt oss själva istället. Trist att inte ha klappar under julgranen, jo, men det är en världslig sak.

Oftast får jag paketen till lilla Coopbutiken som är på mitt område där jag bor, men vissa paket går till Bergviken, som ligger i posthuset vid Kallkällan, där vi bodde förut och där jag växte upp och blev som jag blev.

Julklappen är förstås garn. Jag har blitt helt crazy, jag vet. Kan inte sluta sticka.

Alma älskar det lika mycket som jag. Inte att sticka, men garnet, hon är helt crazy i garnet.

Eftersom jag har fotat med mobilen så blir inte färgerna med verkligheten överensstämmande, så jag har gjort vad jag kunnat för att få de så lika som möjligt. Marinblått, senapsgult och tegelrött. Det ska bli tre tröjor. Om jag inte hinner ändra mej förstås.

Sen har jag tidigare beställt garn till en tröja som ska bli grå med rävar på. Det får bli ett hopplock av olika mönster, för denna tröja finns inte, men rävarna finns på ett par fingerlösa vantar som Sofia Kammeborn har designat.

Det är de som är här nedan. De är så himla fina, men jag vill ha rävarna på en tröja så jag får helt enkelt hitta på ett eget mönster till det. Det kommer nog gå alldeles utmärkt.

…ha en fin fredagskväll nu alla…nu blir det julpyntning för hele slanten…   

2 thoughts on “Fredag och…

Leave a Reply