Äntligen ett nytt inlägg

Hej hopp alla. Nu har jag haft alldeles för lång bloggsemester och jag vill ju för allt i världen inte att stora storasyster blir förbannad så det är bäst jag skriver ett inlägg med en gång.
Jag har varit hemma på ranchen och träffat flickorna och käkat lite Janssons och tävlat i Alla mot alla.

De har det så bra därborta. Vilma kan bli lite trött på Alma, men hon vet ju att det bara är lek så det är ingen större fara. Alma blir nog lugnare med tiden, hon är ju bara barnet ännu och när hon blir tre så ska hon vara vuxen. Det är bara två år dit…

Valle mår hyfsat bra. Ibland är han riktigt lekfull, men han sover mest hela dagarna, när han inte äter, vilket han gör ganska bra nu.

Snön har försvunnit, det är kvar småhögar där det varit stora drivor som plogbilen lämnat efter sej, men det mesta har smält bort. Det var ju också väntat. Vi brukar aldrig ha snön kvar som kommer så tidigt.

Jag har börjat sticka på den gröna tröjan och Valle verkar gilla den. Han vill så gärna ligga på den och försöker knöla ihop sej så han ska rymmas hela han på den lilla stickningen. Men den blir ju större och större för varje varv.

Jag tror detta blir en favorit. Jag älskar färgen! ♥

Idag sydde jag nya kuddar till soffan, den rödvita bakre, och tog fram julkuddarna så nu har jag fått in lite rött i inredningen. Jag ska byta gardiner också, kanske imorgon, sen blir det lite röda ljus och röd duk i väntan på resten av julpyntet.
Men det blir ingen gran i år heller. Jag ska nämligen inte ha bara Valle här, för då hade det ju gått, men vi ska turas om att ha Alma och Valle, typ varannan vecka eller så, och jag tror att hon kommer att dra ner pumlorna hela tiden och till och med klättra i den och jag kommer att bli så frustrerad, så då är det bättre att inte ha nån alls än att gå och skälla på lillstumpan i tid och otid. Jag får pynta som förra julen och kanske ha nån grangirlang på tv:n eller nåt. Vi får se vad jag hittar på. Det var ju rätt så mysigt förra julen ändå så egentligen behövs det inte mer.

Och hur går det med mina vallningar? Jodå, de håller i sej än, men jag håller på att testa ett, för mej, nytt kosttillskott som man kan ta hur länge som helst, och jag har ätit dem i en månad nu. De börjar verka efter ett par månader och gör de inte det så är det pengarna-tillbaka-garanti, vilket låter lovande. De kostar runt 350 kr för 120 tabletter och man äter två stycken per dag de första två månaderna och därefter tar man en om dagen och då är det ju billigt, tycker jag. Balans Plus heter de och innehåller pollenextrakt, rödklöver, vitaminerna B2, B6 och B12, så de gör ju annan nytta också, för slemhinnorna och dylikt.

…ja, det var det…hoppas det räcker för nu, jag återkommer imorgon med ett nytt inlägg… 

2 thoughts on “Äntligen ett nytt inlägg

 1. Såja. 🙂 Nu väntar jag med spänning på nästa blogg.
  Gud så söt Valle är på kortet med tröjan ❤
  Skönt att han mår bättre och kul att tjejorna i alla fall funkar ihop…ännu mer ❤
  Och fiiiiint med julkuddarna ! Önskar jag och rött kunde funka ihop för det är ju så fint…hos andra.
  Kram på er allehopa.

  1. Jag hoppas verkligen att jag har nåt att skriva om då =D
   ja, han e så söt våran lilla gubbe ♥
   Ja, jag tror att Alma och Valle oxå skulle gått bra ihop om det inte vore för att han inte är så frisk längre och om han var aningen yngre
   Jo, det är mysigt med rött, men det blir ju så fint med vitt oxå, huvudsaken det är juliga och vintriga detaljer =)
   Kram tebax till er allehopa!

Leave a Reply