Rengöra tänder

En sån här fingertuta använder jag för att rengöra tänderna på Valle. De är bra för man har lite bättre kontroll på var man kommer åt och en borste skulle jag aldrig få i munnen på nån av våra katter. Jag ska köpa till Alma och Vilma också och börja rengöra deras tänder så de inte får problem med dem.

Nu använder jag också nåt som heter Hexagel. Det ska jag bara använda ett par veckor, sen bara vatten. Men det finns tandkräm för katter och hundar som är smaksatt med nåt som de ska gilla, så får se om vi köper nåt sånt. Fast det räcker ju med bara den där tutan, den rengör alldeles tillräckligt.

…hoppas han slipper mer tandsten…FORL:en slipper han inte, tyvärr…  

2 thoughts on “Rengöra tänder

  1. Meeeeeeeeeeen vad trött jag blir på dig !!!
    Kan du nån gång skriva nåt nytt…innan jag blir förbannad 👀
    Beder vänligen Tinni Äglund i Stjellethamn Svärrje.

    1. jaa nu är det ett nytt inlägg, förlåt så mycket, eder högst vördnadsfulle syster Påla Ånisdåtter på Mjölkplejset Svärrje

Leave a Reply