Alma lider ingen nöd

Alma ser inte ut att lida någon nöd. Snart känner hon sej hemma och blir sådär jobbig med Vilma igen. Fast jag hoppas att hon håller sej i skinnet och försöker bete sej. Då kanske Vilma slappnar av och blir lite mer extrovert. Man såg ju att hon gärna hade hoppat in i leken med Alma, men Alma är lite för burdus och gåpåig så Vilma väljer att bara titta på.
Det blir nog kul för henne när hon får komma ut och får vara lite mer skyddad. Då vill hon nog vara ute lite längre stunder än här, där det är så mycket spring på gården med omnejd. Jag tror hon kommer att älska det.

…men vad Vilma ska undra var Valle har tagit vägen… 

One thought on “Alma lider ingen nöd

  1. Jo hon satt i farstun o tittade efter Valle när jag kom, Alma är så go och springer runt fötterna och ska vila med mej i soffan

Leave a Reply