Covid på jobbet

Jaha ja, jag som trodde att det var rätt så lugnt häruppe med Coronan, men nu börjas det igen. Idag hade jag fredagskontoren, men jag slapp ta ett. Det fanns en lapp på dörren…

Ska man bli glad eller? Jag hade nog hellre tagit det där kontoret. Jag har ju stått och pratat med människan. Fast hon är duktig på att hålla avstånd och det, men jag har ju tagit där hon har tagit, tillexempel på dörrhandtag och dylikt.

Jag som pratat med mamma om att komma och hälsa på och eventuellt ta med Alma så hon får träffa henne. Nu går ju inte det förrän man är säker på att man inte bär smittan och att andra inte har blivit smittade. Det är ju inte säkert att hon är det, trots att det är hennes sambo. Men nog känns det olustigt. Huuujedamej!
Ja ja…det är bara att vänta och se tiden an och hoppas på det bästa.

…fan ta detta virus…och fan ta alla som går och blir smittade och för smittan vidare… 

2 thoughts on “Covid på jobbet

Leave a Reply