Måndag – jobb

Det är måndag och jag har jobbat efter fyra dagars sjukskrivning. Det gick bra och jag kände mej så lycklig när jag kom hem. Jag sa till Håkis, när han kom hem att hur mycket man än längtar till pensionen eller önskar att man vinner en massa pengar så man blir ekonomiskt oberoende, så behöver man ändå nåt att gå till varje dag. Jag är så glad över mitt arbete och att se alla bli så glada över att jag är tillbaka. Det känns riktigt bra.

Alltså den himlen imorse…

Det blåser stormvindar ute. Vinden tar tag i huset så det känns i soffan. Håkis har åkt hem för en stund sen. Alma och jag ligger kvar och tittar på tv.

Så skönt att ha tak över huvudet när det är sånt ruggväder ute…såvida det inte blåser bort i stormen förstås.

…lilla Alma…bästa sällskapet…

 

2 thoughts on “Måndag – jobb

  1. Arbete är människans största sanna glädje sa alltid Agne när jag var lite grinig på jobbet. Ligger ju nånting i det måste jag nog håla med om

Leave a Reply