Hemma idag

Idag har jag varit hemma från jobbet. Jag jobbade igår, måndag, men jag blev så dålig efter lunch så jag vågade inte prova idag om det skulle bli likadant. Sen har jag varit aningen yrslig å mått lite illa så jag har sovit mest hela dagen. Min trötthet kan ju bero på att jag har ont också, jag har märkt att jag reagerar så på smärta, sov jättemycket när jag bröt foten.

Jag blir hemma imorgon också, jag är lite bättre, men törs inte anstränga mej ännu. Det är visserligen bra att röra sej när man har ryggont, jag har gjort det förut och det har funkat, men inte med den här sortens värk, jag blev ju så mycket sämre. Har inte gjort några av Håkis övningar idag eftersom jag inte mått så bra, men imorgon hoppas jag att det ska gå så jag tillfrisknar snabbare. Jag jobbar ju bara 75% så det blir inte så fet lön när man är sjuk.

…behöver nog köpa en ny säng…känns bättre att ligga i soffan…

Leave a Reply