Murriga färger

Hösten är också murriga färger så som tegelrött, senapsgult, brunt i olika nyanser, vinrött, gammelrosa och mörkgrönt.
Jag har beställt mörkgrönt garn. Två olika, tunna sorter som man stickar ihop. Nu fanns det bara tre av den mörkgröna Kid-Silk och jag såg inte det förrän jag fick mejlet på min order, men jag beställde från ett annat ställe och passade på att lägga till några nystan av Safran, ett tunt bomullsgarn, för jag vill sticka en jättesöt somrig kofta och garnet var för 19 kr/styck så då måste man ju bara slå till.
Gissa om Alma är sugen på att ta ett nystan och sticka iväg med det. De doftar sååå gott!

Jag hittade ett så fint mönster på en tröja som jag ska sticka när jag är färdig med sjalen jag håller på att virka. Och tröjan i Alma-garnet är inte heller färdig, men det är bara ärmarna kvar och det går så fort när garnet är så tjockt, så den behöver jag nästan inte ens räkna med.
Mönstret hittade jag på Dropsdesign där de har massor med jättefina stick- och virkmönster på tröjor, sockor, vantar, mössor, sjalar, väskor, dockor…ja allt man kan tänka sej – helt gratis!

…ja men ni fattar ju att man vill ha den där tröjan…sååå sååå snygg!…älskar färgen!… 

Leave a Reply