Hösten

Hösten är…

mysiga tjocktröjor, sköna raggsockor, goda soppor, varm choklad, tända ljus, sprakande brasor, regnets smatter mot fönsterbrädor, vindens vinande i husknutarna, maratontittning på gamla tv-serier, klassiska filmer, läsa/lyssna böcker, handarbete i soffhörnen, regnjackor och gummistövlar, filtar och fårskinnsfällar, smutsiga hundtassar, gula löv på trottoaren och frusna bussresenärer

…hur mysigt?…

3 thoughts on “Hösten

  1. 💝 I knooooow !!!
    Ja’ ba’ ääääälskar hösten, mörker , murr och rugg….uggla. 😉
    Fin tröja och snygga garner…jag vill väl mä stikka.
    Kram på’re.

  2. alla årstider har sin charm, det enda jag inte ser fram emot är mörka, trista november och april när snön smälter och så kommer det mer hela tiden, när man tror att det är över, och är så slaskigt och eländigt, men annars så älskar jag alla årstider, lika mycket faktiskt
    Kram tebax 🙂

Leave a Reply