Hösten är här och mera vallningar

Så är det första september och höstens ankomst är infriad. Vi har varit till ranchen och gett Valle sin kortison och gosat med honom och Vilma. Tävlat i gårdagens Alla Mot Alla, för av nån märklig anledning fungerade inte Viasat-appen hos nån av oss igår så vi kunde inte titta på tv helt enkelt. Men det är ju egentligen bäst att kolla dagen efter i Dplay, för det slutar kl. 23 och jag borde sova då för att orka upp tidigt nästa morgon. Jag är ju så morgontrött. Värre nu med dessa vallningar också, då jag vaknar en förtiarton gånger per natt när jag måste ta av och på mej täcket hela tiden. Jag hade varit så tacksam om jag hade kunnat få värmevallningen och sen bara normal temperatur, utan denna frossa mellan varven. Ofta på morgnarna får jag denna frossa just när det är dags att stiga upp. Jag kan inte göra det då, så jag måste vänta till jag får en vallning igen eller tills jag får normal kroppstemperatur så jag inte fryser ihjäl. Den där frossan är nämligen ungefär som en feberfrossa, man är så kall inombords så det värker i hela kroppen. Och så får jag lite svårt att andas.
Jag skulle vilja ha en madrass som kände av alla temperatursvängningar och anpassade sej efter det, så man slapp vakna för att slänga av sej täcket eller dra på sej det igen. Tänk så praktiskt det hade varit.

Nu är jag så trött, har inte vilat middag idag som jag brukar för det mesta, så nu kommer jag somna så fort jag lägger huvudet på kudden, tror jag. Jag ska iallafall lyssna på ljudbok en liten stund. Det finns ju sömnfunktion så den slår av efter den tid jag valt. Ikväll blir det nog bara tio minuter.

20200808_153331[1]

…sov så gott alla och ses kanske imorron…  186698d1374462672-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-smiley-sleepy-bedtime-good-night

Leave a Reply