Lite random bilder från veckan

Grusnejlikan som just har kommit igång med blomningen. Som jag sagt tidigare så rekommenderar jag att köra sådd två gånger, en tidigt och en lite senare på våren så har man fina blommor långt inpå hösten. Jag minns inte riktigt när Håkan sådde dessa, men tror det var slutet på april, kan vara början på maj också och då förstår man ju att de blir sena, fast då har man ju glädje av dem längre. Man borde sätta lobelia sent också så har bina lite mer blommor att välja på.

20200811_200826[1]

Tog en bild på en regnbåge som kom ner från ett moln, härförleden, men det blev inte så bra kvalité på den, tyvärr, det var ju så coolt.

20200815_162730[1]

Alma sitter på Håkans mage och lutar sej mot ryggstödet. Ser riktigt chill ut.

20200812_163434[1]

Jag gjorde ingen tårta i år när vi fyllde år, men ingen sommar utan jordgubbstårta så det fick bli en nu, när vi har ganska gott om bär och har hunnit äta mycket redan med gräddmjölk, då vill man ju ha lite variation, så idag blev det en som var mycket god. Jordgubbssylt och vaniljkräm emellan. Toppade med jordgubbar, florsocker och lite riven kokos.

Nu är vi på ranchen hos mina andra pälsklingar. Det är meduxindags för Valle. Vi ska äta grillade majskolvar nu. Håkan raler att det är KLAAURT! Så jag får väl gå då.

20200815_153504[1]

Avslutar med en bild på Valle i dragkärran. Han fick åka en bra stund igår med. Han älskar det! Sötnosingen ♥

20200814_172755[1]

…riktigt härligt sensommarväder har vi…ses sen… 

2 thoughts on “Lite random bilder från veckan

Leave a Reply