Är vi på väg till en ny istid?

En ny dag med nytt regn och nya mörka moln. Jippiee, den här sommarn har verkligen varit usel. Kall och grå med några enstaka soliga timmar. Vad händer, Sverige? Ska jag behöva emigrera?
Jag fick ju lite sol i förrgår iallafall. Och så sken solen nån minut mellan varven igår också, men alltså, hur mycket regn kan det finnas? Och vi har inte fått en enda jordgubbe än. De finns ju där, i mängder, men de mognar ju inte när det inte är nån sol.

Ja, jag bara klagar. Egentligen borde jag vara nöjd, jag med mina vallningar, men nä, jag vill nog ha runt 22° åtminstone och sol kanske tre dagar i rad och sen regn i högst två. Och solmogna bär. Är det för mycket begärt?
Förra sommarn levererade inte heller och fortsätter det så här så vet jag inte om jag vill vara kvar.

Är vi på väg till en ny istid?

20200713_090729[1]

…gomorron, eller ska jag kanske bara säga morron?…  mornincoffee

One thought on “Är vi på väg till en ny istid?

Leave a Reply