Tack för igår

Satt faktiskt och solade igår. Det var inte så varmt ute och blåste rätt så kyliga vindar så det gick alldeles utmärkt att sitta på balkongen utan att dö av värmeslag. Jätteskönt! Den här sommaren har inte visat sej från sin bästa sida. Första semesterveckan var toppen! Lite för toppen till och med, men sen har det barkat alldeles åt fanders. Jag ville ha regn och rusk, jodå, men inte i flera veckor i rad och inte så låga temperaturer som det har varit, utan kanske normala sommartemperaturer som ca 23° kanske. Inte runt 14°! Jag menar, det är ju sommar, inte vår!
Nåja, men när solen skiner är det verkligen en toppensommar för mej, för är det varmare så kan jag inte sitta på balkongen så jag tackar för det. Men lite mer variation i vädret vore tacknämligt.

20200709_170837[1]

Ja, man är aldrig nöjd, men när det inte är något mellanting utan antingen 32° och gassande sol eller 14° och regn, då blir man lite trött, så jag måste få beklaga mej lite. Jag är dock, som sagt, tacksam för igår. Jag tar gärna nån mer sån dag. Hoppas på imorgon. Jag har en vecka kvar av semestern efter denna, så några fina dagar vill jag ha innan jag börjar jobba.

20200708_151121[1]

…tack och förlåt…  sly

Leave a Reply