Rensa och sånt och washitejp

Jag har en massa tomma förvaringslådor i bokhyllan här i datarummet och nu ska jag fylla dem med allehanda småprylar som tar en massa onödig plats. Dock är de inte så fina, blå lådor med blå-vit-rutiga lock, sen har jag sparat en massa skorkartonger och gamla havrefras-förpackningar som jag ska göra pappersförvaring av m.m.
Jag har svart och antracitgrå sprayfärg som jag tänkt använda och så har jag beställt washitejp att dekorera med så de blir snygga att ha i hyllan.
I samma veva ska jag rensa ännu en gång. Det blev inte till belåtenhet förra gången så nu ska jag skärpa mej och verkligen slänga sånt som jag inte kommer att använda i närmaste framtiden. Nu är det färdighaft med samlandet, nu ska det minimaliseras…eller jah…snarare midimaliseras.

Köpte med en sån söt gubbe att förvara washitejpen på. Då får de stå framme, för det är ju bara fint. Jag ska bara ha fina saker i bokhyllan nu.

20200510_111716[1]

…hur söt?…  le

Leave a Reply