Söndagsfunderingar

Här sitter jag med min kaffekopp och tittar ut genom fönstret och det är ingen härlig syn, om ni nu skulle tro det. Det snöar. Den 10 maj! Nu när det ska bli soliga, fina dagar som är lite varmare, inte sommarvärme, men så man kan gå utan jacka i långärmat åtminstone. Inte så att man måste hämta upp termobrallan igen och dra ner pälsmössan över öronen.

20200510_071624[1]

Inte för att jag brukar bära ner vinterkläder i förrådet. Jag har allt i lägenheten. Kanske därför jag har så dåligt med plats, inte alls att jag har för mycket kläder. innocent
Men jag kan ju inte börja bära ner det nu när jag snart inte orkar bära upp det igen. Jag måste göra mej av med lite istället. Eller åtminstone inte köpa nytt. Vilket jag ju för övrigt inte har gjort heller på länge, men jag har ju stickat en massa nya tröjor och har flera som ska stickas. Åh herre min skapare! Hur ska jag rymma dem??
Jag får helt enkelt köpa en ny byrå att ställa på den befintliga byrån.

Godmorgon! mornincoffee

2 thoughts on “Söndagsfunderingar

Leave a Reply