Gubbröra och provbak

Gubbröran blev riktigt god. Jag åt den på en knäckemacka, jag var så sugen på det. Det är det enda jag ätit i matväg, förutom rostat bröd till frukost imorse.

20200410_162833[1]

Sen gjorde jag kakdegen, men det blev för mycket mjöl så den var torr och konstig. Jag prövade tillsätta ett ägg och lite smörolja och då blev den lite bättre, men var svår att kavla ut så jag satte in degen i kylen igen och gräddade de jag hade stansat ut, så får vi se om det går lättare imorgon när den är ordentligt kall. Annars är den nog fortfarande för torr så då får jag helt enkelt tillsätta lite smör, alltså riktigt smör, och prova igen, för kakor ska jag ha!
De var goda iallafall, om än inte riktigt som de brukar vara.

20200410_203228[1]

…gillar kameran i nya mobilen…den är riktigt bra…  le

Leave a Reply