♫ Jag ser det snöar ♫

Hallå hej, nu är jag här igen efter en tids bloggsemester. Här är allt som senast, Valle hatar Alma, Alma älskar alla och Vilma tycker varken bu eller bä. Den ena är en gammal stofil som hon gillar utemellanåt och den lilla är mest till besvär, men inget hon orkar lägga nån krut på att försöka förgöra, så länge hon får ligga ifred så går det bra. Blir Alma för på och besvärlig ger hon bara en lätt lavett och sen är det bra, Alma är inte dummare än att hon förstår vinken och fortsätter glatt sin lek på annat håll. Valle går inte att ha i närheten av henne. Får han den minsta chans tar han den och hoppar på henne. Ibland attackerar han även nätdörren, om hon är i närheten. Sååå…vi väntar väl och ser tiden an. Blir det inte bättre så får vi ha det som vi har det helt enkelt. Vi är anpassningsbara. Det tråkiga i det hela är ju att vi aldrig får vara alla tillsammans, utan det är alltid nån som sitter ensam och jamar ledsamt. Håkan är värst, hans klagosång är ingen lek!

Men för att prata om nåt roligare så har vi fått snö idag. Så himla fint! Vi var och handlade på ICA Maxi när Håkan slutade jobbet och det kändes så vintrigt och mysigt. Jag börjar ju genast längta till julen. Enda kruxet är att jag inte kan ha nån gran i år, för jag vet med allra största säkerhet att klätterapan Alma skulle välta den. Och jag orkar inte med sånt, men jag ska hitta på nåt alternativ. Nåt att ha på väggen. Det blir nog bra.

20191030_163753

Jag mådde lite illa tidigare, just när vi var och handlade, men som tur är känner jag mej mycket bättre helt plötsligt, så jag hoppas att ingen magsjuka är på G. Jag har inte känt nåt alls sen en timme tillbaka och innan dess så sköljde illamåendet över mej var tionde minut ungefär. Ingen skön känsla.

20191030_170048

Nu har jag även fått i mej lite blåbärssoppa, som jag för övrigt dricker varje dag när jag tar mina hälsopiller och så fikade jag rostat bröd med ost och aprikosmarmelad med en stor kopp te och mår riktigt bra efter det. Det kanske bara var nåt tillfälligt. Jag tror inte jag blir sjuk. Peppar, peppar ta i trä…*slår sej på huvudet*
Onsdag har det varit hela dagen och vi firar Elsa och Isabella som har namnsdag.

20191030_170204

…en glad Paula, illamåendet till trots, på vägen hem från affären…  snowingb

Leave a Reply