♫ Till snickerboa ränner han när det är nåt han gjort ♫

Det blev inget bada idag, för Håkan har varit en förgrymmad liten unge å fick tillbringa dagen i snickerboa. Eller så var det för att det inte varit riktigt så soligt som vore önskvärt när man ska till stranden, nåt av det. Men Håkan upptäckte att balkongdörren där uppe var helt rutten nertill på utsidan, så han har hållit på med att laga till det.
Han tog bort det som var dåligt.

IMGP3208

Sen tillverkade han det som ska ersätta det dåliga virket.

IMGP3209

Ser riktigt bra ut. Nu är det bara att olja in å senare skrapa bort all lös färg för att därefter måla på nytt. Å så göra en skiva som ska vara i mitten där. Den gamla ser ni på golvet lutande mot bordet. Han sparade den så länge så han får ta måtten sen.
På ovandelen ska det ju vara glas. Det är det ni ser på bordet där bak.

IMGP3210

Ja men det blir ju jättebra det där. Duktig Håkan.

IMGP3211

Sen har vi varit till stan så jag fick köpa vadd till min sänggavel som vi ska börja snickra inom snar framtid. Å brädorna som behövs till det fick jag av Håkan. Så himla bra!

IMGP3221

…ska bli så kul att få nytt i sovrummet…sängborden får oxå en makeover…ni får se sen…  mys

5 thoughts on “♫ Till snickerboa ränner han när det är nåt han gjort ♫

  1. Jo jösses va dålig balkongdörren har blivit av att snön fått ligga kvar på balkongen och mot den när jag inte idats skotta men det får det bli slut på :), Jo nu ere gaveln kvar och till veckan blire husmålning med hjälp av svåger/svägerska

  2. Va ni är duktiga jag vill också ha en son där vävram för jag har också massa trasvirke som man kan göra nåt fint av.

Leave a Reply