Alla hjärtans dag ♥

Hej hopp alla å hoppas ni har en mysig alla hjärtans dag! Det måste ju inte nödvändigtvis vara med nån älskling, det kan ju vara med en kär vän eller en kär pälskling. Eller så firar ni inte överhuvudtaget å det är helt ok det med. Inte firar vi det heller, som med att gå på en romantisk middag på nån flott restaurang eller så, men Håkan kommer alltid med nåt fint blomsterarrangemang. I år fick jag en jättesöt rund glasskål med plantor å ett värmeljus i.

DSC_0101

Å ett hjärta av trä nedstucket i mossan.

DSC_0104

Värmeljusglaset är rött med mönstrade hjärtan på. Så gulligt!  mys

DSC_0103

Tre olika plantor, våreld å nåt som jag inte vet namnet på, å lite tunna kvistar å grönmossa. Så himla fint!

DSC_0105

Å så lite godis i form av punchhjärtan. Mums!

DSC_0106

Om ni undrar vad jag ordnade till Håkan så var det inte annat än stuvade makaroner, men ni vet ju att vägen till mannens hjärta går genom magen så han blev jätteglad. Han älskar stuvade makaroner! Men det får han till lunch imorgon för ikväll ska vi äta korvmackor med kokta ägg å varm choklad. Det passar utmärkt som kvällsfrukost. Vi har ju redan fått ett mål mat idag. Det räcker.

…ha en fortsatt fin alla hjärtans dag alla…kram på er…   hjärtan

One thought on “Alla hjärtans dag ♥

Leave a Reply