Älskar julen ♥

Julefrid råder här i mitt lilla residens. Alla har intagit horisontalläge. Det är bara jag som är i farten å tar bilder å lyssnar på julmusik å passar på att mysa medan jag kan. Så jag inte känner att julen bara rusade iväg å jag sitter där å hann inte med riktigt. Lite så brukar det vara. Nu måste jag ta in allt så jag har det ordentligt inpräntat. Att julen var här å jag var med hela tiden.

20171218_175636

Jag älskar det! Varför kunde man inte ha så här lite längre. Folk undrar om jag är riktigt klok som tar fram julgranen redan till första advent. Ja men hallååå!! Annars hinner jag ju inte njuta av den! Jag hade gärna tagit fram den i oktober, men det är att gå emot traditionerna allt för mycket. Det är tur man har dessa ljusslingor iallafall så det inte blir så mörkt å trist när man tar bort allt julpynt. Utan dem hade jag nog varit ännu deppigare vid tjugondedag Knut.

20171218_180007

Å så har vi ju semlorna å tulpanerna att se fram emot efter jul å nyår. Å att det blir ljusare. Det är inte så dumt det heller, men julen är min favvohögtid alla kategorier. Det är så fint, mysigt, rogivande, harmoniskt å glädjefyllt. Å allt det utan att jag har en stor familj att fira med. Min familj är alldeles tillräcklig för mej.
Min glada, roliga, fina alldeles egna lilla familj ♥

20171218_180412

…så har jag ju mamma å syskon oxå…  mys hjärta

2 reaktioner till “Älskar julen ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s