♫ Med lite yoghurt i botten så går medicinen ner… ♫

Jag har börjat svälja ner mina omega 3 tabletter med yoghurt istället för vatten. Det går mycket lättare. Inte en gång har det känts som att de ska fastna.
Vilma undrar om hon får schlumpen.

DSC_0039

Håkan hotade med att slänga tabletterna om jag inte klarar av att svälja ner dem å snål som jag är så vill jag ju göra slut på dem innan jag köper nya. Det är inte så hemskt många kvar. Sen ska jag köpa små, runda kapslar. Det finns en sort som smakar svarta vinbär å är en sugtablett. Det kanske vore nåt för en sån som jag, som har svårt att svälja det som är större än ett pepparkorn.

DSC_0040

…tur det finns andra alternativ, men annars så funkar det med yoghurt…å gott är det…  yum

2 reaktioner till “♫ Med lite yoghurt i botten så går medicinen ner… ♫

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s