♫ Jag ser det snöar ♫

Idag kom snön igen. Nu är det vitt å fint på backen å nu vill vi inte att det smälter bort utan att det får ligga kvar hela vintern. Fast det behöver inte komma några mängder förstås, men så att Håkan kan skotta upp snön mot husväggen, för det isolerar så bra.

20161125_171544

Hemma på min gata i stan behöver ju inte vi skotta, som tur är, men nu är vi på ranchen. De här bilderna tog jag när vi skulle åka. Så härligt att få en vit första advent  gla_thumb

20161125_171703

Jag jobbade lite längre idag. Jag har faktiskt fått ihop 115 timmar den här månaden, om jag inte har räknat fel, så nästa lön blir inte så dålig. Då kan jag lägga undan lite också. Inte dumt.
Å stegräknaren visar dryga 20 000 steg idag. Det känns i min stackars lilla fot, vill jag lova. Men nu är det helg å jag får vila så jag orkar med nästa vecka igen. Har inte blivit tillfrågad, men skulle tro att jag får jobba. Jag har ju inte varit ledig en enda dag sen jag började den 17 augusti. Ja, förutom helgen då förstås. Å det önskar jag er alla en riktigt fin en.

screenshot_20161125-1544191

…hoppas ni myser i adventsstakens sken med pepparkakor å varm god glögg…  mys

sxmas_lights_100-101

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s