Bloggkärlek ♥

Vad som är vanligt hos storbloggarna är att de ger bloggkärlek till andra bloggare. Det kan vara att de tycker de skriver himla bra inlägg eller har så fina bilder, vad som helst, å så länkar de till dessa bloggar. I gengäld förväntar de sej få samma bloggkärlek tillbaka så de får fler läsare.
Idag tänkte jag också ge bloggkärlek till den som jag tycker är bäst av alla bloggar. Nämligen min egen!
Jag älskar allt jag skriver om. Mitt lilla residens, mina söta katter som är finast i hela världen. Å jag tar ju så himla fina bilder med olika kameror på allt möjligt sånt som jag tycker är fint. Vad finns där inte att älska!?
Jag förväntar mej naturligtvis inte att andra ska göra det, mer än mamma då förstås, det förstår jag att andra inte gör, de tycker ju att deras hem är mycket finare än mitt å deras husdjur är de allra bästa. Så klart! Men nu skulle jag ju ge bloggkärlek till den jag tycker är allra bäst å det är min egen. Så det så!

…nej, jag tycker inte alls det att jag är knäpp å galen, jag säger ju sanningen… kram

Leave a Reply