♫ Nu är det ju…f-februari ♫

Nej, det har inte snurrat om för mej. Jag firar inte jul igen, om än man skulle kunna tro det med tanke på att jag drar in lite rött i sovrummet å nu bakat lussebullar.
Nej då, det var meningen att jag skulle baka för längesen, för jag gjorde ju bara en halv sats eftersom jag inte orkade stå så länge, då min fot svullnade så mycket att jag var tvungen slänga mej i soffan titt som tätt å ha den i högläge. Alltså hade jag ju en påse saffran kvar, vilket ju i och för sej går att använda till annat, men jag vill inte det, så vi köpte kesella när vi handlade häromsistens å idag gjorde jag slag i saken.

Mycket gott, på min ära. Undrar om jag ska värma lite glögg också senare?

♫  jingle bells, jingle bells… ♫   uhuh3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s